Vårrengjøring av klesskapet ditt - Gorenje

Vårrengjøring av klesskapet ditt

HOME SIMPLIFIED
12.3.2019
Våren er også en tid, hvor vi legger vinterklærne bort og begynner å se etter lettere klær. Her er noen viktige ting å gjøre, for å beholde klærne i god stand og spare tid.

1. Er den tørr? Etter å ha vasket klærne, pass på at de er helt tørre før du legger dem i klesskapet.

2. Frykt ikke for dun. Du kan vaske dunjakkene dine hjemme. Brett dem ordentlig for å unngå skade og velg dunprogrammet på vaskemaskinen. Når vasken er ferdig, er det viktig å riste jakken godt før du legger den i tørketrommelen. Sett på dunprogrammet igjen og legg til noen tørkeballer inn i tørketrommelen for å gjøre det mykere. Alternativt kan du også bruke (rene) tennisballer. Se videoen.

3. Friske opp! Frisk opp sommerklærne før bruk. Du trenger ikke å vaske dem igjen før første gangs bruk. Moderne vaskemaskiner og tørketromler har flere ReFresh alternativer. For best resultat, kan du bruke Refresh Steam programmet på SteamTech tørketrommelen din. Som en ekstra fordel, vil klærne dine være glatte og nesten ikke kreve noe stryking.

4. Gått tom for tøymykner? Drypp noen dråper eterisk olje i kondenstanken til en SteamTech tørketrommel og kjøre Refresh Steam programmet.

5. Nå er det vaskemaskinens tur. Rengjøring av vaskemaskinen vil fjerne lukt og gi klærne dine en ekstra friskhet. Hell bare en halv kopp (1 dl) eddiksprit inn i såpedispenseren og 3 ss med soda direkte inn i trommelen. Kjør SterilTub programmet og tørk gummien med en klut når programmet er ferdig. Ekstra tips: La vaskemaskindøren stå litt åpen etter hver vask, for å la innsiden tørke helt.

Livet er komplisert. Gjør klevasken litt enklere.

Vi vet at du har bedre ting å bruke tiden din på enn å vaske klær. Derfor har vi utformet de nye vaskemaskinene og tørketromlene Gorenje WaveActive slik at du får best mulig resultat med minimal innsats.

Nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner bruker den unike IonTech-teknologien til å fjerne selv de vanskeligste flekkene på en skånsom måte.

Teknologien bruker en naturlig ioniseringsprosess for å gi best mulig resultat uten behov for høye temperaturer, ekstra kjemikalier, skyllemiddel eller andre tilsetningsstoffer.

Les også

Utforsk andre Life Simplified-emner

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.