Matkursno - Gorenje
Lag mat som en proffmed Matkurs.no
1

Lag mat som en proff med kokkene på Matkurs.no

Gorenje har inngått et samarbeid med Matkurs.no, noe som gir oss muligheten til å arrangere eksklusive matlagingskurs hvor du kan lære mer om Gorenje-produkter. Sammen med de erfarne kokkene får du muligheten til å bli kjent med produktene samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter – slik at du kan lage mat som en proff hjemme.


Gorenje X Matkurs.no

I sentrum av Oslo finner du Matkurs.no og deres dyktige kokker med over 50 års samlet erfaring innen mat og drikke. Kokkene har et herlig fellesskap som er skapt gjennom deres kjærlighet til god mat, god drikke, gode venner og ikke minst god humor. Hos Matkurs.no får du garantert en hyggelig opplevelse og nyttig kunnskap som du enkelt kan bruke hjemme hos deg.  


Gorenje matlagingskurs

Sammen med de erfarne kokkene hos Matkurs.no har vi laget matlagingskurs med oppskrifter spesielt utviklet til Gorenjes produkter og funksjoner. Bli bedre kjent med produktene dine og lær deg hvordan du bruker alle funksjoner på en optimal måte. Du kan blant annet lære deg mer om hvordan du lager mat med damp og sous vide. 


Les mer våre kurs og bestill nedenfor:

Meld deg på nyhetsbrevet vårt