Mars 2017 Hvis meldingen ikke vises, åpner du den i nettleseren.
 
 
 
 

Gjør matlaging med barn til en lek

Gorenje
 
 
 
 
 
 
Her er en guide til hvordan du gjør matlaging med barn til en lek - både for de voksne og for de små.
 
 
De fleste barn elsker å være med i kjøkkenet for å bake og lage mat: de får lov til å bruke hendene, de får lov til å rote i kjøkkenet og det er mye plass til kreativitet. For ikke å nevne følelsen av å skape et resultat – alt sammen mye moro!
 
Ta deg god tid og planlegg
 
Forvent at alt tar lengere tid enn det ellers ville. Sett av ekstra tid, og husk, spesielt for mindre barn, at reisen er like moro som destinasjonen. Velg en passende oppskrift på noe barna liker, og hvor de lett kan involveres. Du kan evt. forberede noe innen barna inviteres inn i kjøkkenet.
 
Snakk sammen
 

Snakk om ingredienser og hvor de kommer fra, om matlagingsprosesser og teknikker. Mel kommer fra korn. Egg fra høna. Epler blir høstet om høsten. Og glem ikke hygienen: hendene skal vaskes før og etter de har rørt rå fødevarer.


Involver kun barna så mye som de selv ønsker. Å elte boller kan være gøy i et minutt, men etter fem forsøk, kan det bli kjedelig for de små. Og forvent ikke kulinarisk perfeksjon. Aksepter at ikke alle barn liker å lage mat. Likevel kan barn delta ved å vaske opp, dekke bordet og smake maten til.


Les hele guiden til hvordan du gjør matlaging med barn til en lek her.

 
Så er der kun én ting som gjenstår – å finne en oppskrift.
 
SE VÅRE OPPSKRIFTER
 
 
 
 
 
 
God, bedre, best på brød
 
 
Våre ovner kombinerer moderne teknologi og design med egenskaper fra tradisjonelle steinovner. De runde formene og det spesielle Multi 360˚-systemet fordeler varmen jevnt rundt i stekeovnen og gjør det mulig å tilberede mat på fem nivåer samtidig. Kombinasjonen av klassiske og nytenkende egenskaper gjør ovnene uunnværlige for alle som ønsker et perfekt resultat hver gang - ikke minst for dem som ønsker brødet så perfekt som man ellers bare kan få i tradisjonelle steinovner. Det er derfor vi sier at vi er "best på brød".
 
SE ALLE INNBYGGINGSOVNER
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Avmeld nyheter fra Gorenje          Alle rettigheter forbeholdes. Vi tar forbehold for trykkfeil.
 
 
gorenje.no