Mai 2017 Hvis meldingen ikke vises, åpner du den i nettleseren.
 
 
 
 
Vi er på utkikk etter en parkeringsplass i nærheten av deg! Gorenje
 
 
 
 
 
 
 

Vi trenger plass for vårt nyeste medlem av Gorenje familien, som ikke bare er funksjonell i bruk, men også har et så stilig design at det fortjener sin helt egen parkeringsplass.

Vi introduserer Gorenje Retro Special Edition - Gorenje Retro VW-kjøleskapet, som er inspirert av den berømte "Folkevognbussen". Kjøleskapet, som ikke kun er til de kjøreglade, gir et personligt touch i kjøkkenet ditt og symboliserer samtidig frihet og eventyrlyst. Så gjør parkeringsplassen klar på kjøkkenet ditt!

 
 
Akkurat nå kan du skrive deg opp og bli informeret så snart de første kjøleskapene er klare for bestilling. Hva venter du på?
 
SKRIV DEG OPP HER
 
 
Vakker på utsiden, smart på innsiden
 
 
IonAir med DynamiCooling
 
Avansert ventilasjonssystem med DynamiCooling fordeler jevnt den ioniserte luften og utligner temperaturen i hele kjøleskapet. Luften med ekstra negative ioner, etterligner det naturlige mikroklima som holder maten frisk lengre.
 
 
CrispZone med HumidityControl
 
CrispZone er en av de største frukt- og grønnsakskuffene på markedet. Lav temperatur og mulighet til å justere fuktigheten forlenger ferskheten for frukt og grønnsaker.
 
 
 
LES MER OM KJØLESKAPET
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Avmeld nyheter fra Gorenje          Alle rettigheter forbeholdes. Vi tar forbehold for trykkfeil.
 
 
gorenje.no