Mars 2018 Hvis meldingen ikke vises, åpner du den i nettleseren.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
En kopp varm sjokolade gjør deg litt lykkeligere
 
 
Hvem elsker ikke å kose seg innendørs med stearinlys, tepper og en kopp varm sjokolade? Den deilige søte smaken av sjokolade vekker våre sanser, og så inneholder sjokolade stoffer som utløser en følelse av velvære og lykke. En riktig kokk vet hva som skal serveres for å skape en sanselig nytelse...
 
Dette skal du bruke:
 

20 friske mynteblader

0,5 liter melk

200 g god, mørk sjokolade

 
Sånn gjør du:
 

Hakk de friske myntebladene og legg de i en tesil. Varm melken langsomt opp i en gryte mens tesilen med mynteblader ligger i melken. Ta gryten av kokeplaten og la tesilen ligge i melken i et par minutter, inntil den eteriske olje i peppermynten er frigitt. Fjern tesilen, tilsett sjokoladen og la den smelte i melken under omrøring. Er sjokoladen for sterk, tilsett mere melk. Hell i kopper og server for dem du er glad i.


Er det vanskelig å få tak i mynte, så legg en kanelstang i koppen, og gi sjokoladen en skjønn duft.


God apetitt!

 
 
Gorenje Classico Collection
 
 
Kjøkkenet er et hellig sted fylt av kjærlighet og livsglede. Her skapes de herlige og ekte smakene i livet vårt. Gjennom hele menneskets historie har kjøkkenet vært stedet der alle viktige ting skjedde. Himmelske krydderdufter innbyr deg til å gjenoppleve fortidens kulinariske høydepunkter og skape dine egne. God kokekunst er oppskriften på et spennende liv. Dette er innarbeidet i husholdningsapparatene i Gorenje Classico Collection som fås i elfenben og mattsvart.
 
Les mer om Gorenje Classico Collection
 
 
 
 
   
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Avanmäl nyheter från Gorenje
 
 
gorenje.se