August 2019 Hvis meldingen ikke vises, åpner du den i nettleseren.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
 
Slik reduserer du matsvinn og bedrer helsen din
 

I gjennomsnitt kaster en norsk familie mat for mellom 4000 og 5000 kroner i året. Nedenfor gir Gorenje deg en veiledning for hvordan du enkelt kan redusere matsvinnet, spare penger og samtidig forbedre helsen din:

  • Hold oversikten. Hold en god oversikt over maten du har i kjøleskapet og fryseren, slik at du ikke ender med å kjøpe dobbelt opp når du handler

  • Spis restene en annen dag. Du må ikke spise opp selv om det fortsatt er mat igjen på bordet. Ved å legge restene i kjøleskapet, reduserer du kaloriinntaket ditt, og maten holder for flere dager.

  • Oppgrader kjøleskapet ditt. Hvis kjøleskapet ditt er mer enn 6 år gammelt, er sannsynligheten stor for at teknologien ikke oppfyller ditt behov for å spare penger og skåne miljøet.

  • Oppbevar maten korrekt. Mange matvarer blir fortere fordervet og mister næringsinnholdet fordi de blir oppbevart på feil måte. F.eks. bør fisk og visse grønnsaker ikke oppbevares ved samme temperatur.
 
Se mer her
 
 
 
Det intelligente kjøleskapet pakket inn i ikonisk design
 

Det helt nye Gorenje Retro Special Edition i svart er endelig lansert. Det ikoniske designet kler ikke bare det skandinaviske kjøkkenet, men det inneholder også alle de funksjonene som hjelper deg med å spare strøm, penger, redusere matsvinn og beholde oversikten.

 
Se mer her
 
 

Takk for at du følger oss. Del gjerne de nyttige tipsene og triksene med venner og familie. Vel bekomme!

 

Med vennlig hilsen

 

Sofie Hvid Johansson

Gorenje

 
 
 
 
   
 
Copyright © 2018 Gorenje.
 
Avslutte abonnementet
 
 
gorenje.no