Yoghurt
Den enkle veien til sunnhet
Du visste kanskje ikke du kan lage yoghurt i stekeovnen? Hjemmelaget yoghurt tilberedes ved en temperatur på 40 ˚C. Det tar cirka tre timer.
DC+-system
Effektiv varmestyring
DynamiCooling-systemet kjøler effektivt utsiden av ovnen (eller kabinettet ) for å hindre skade på grunn av høy temperatur. I ovner med DynamiCooling+ regulerer varmesensorene kjølingen av ovnens utside til en temperatur på 60 °C. Dette er ekstra praktisk i ovner med pyrolytisk rensefunksjon, som fungerer med ekstremt høye temperaturer.
Mer
Lukk
PerfectGrill
Dobbelt infrarødt varmeelement for sprø retter
De beste resultatene i Gorenjes innebygde ovner oppnås ved bruk av 3D-varmeelement. Et stort varmeelement ytterst med et lite varmeelement inni. Avanserte modeller er utstyrt med et variabelt varmeelement, som gjør det mulig å steke maten med et lite, indre varmeelement eller med begge varmeelementene. Varmefordelingen gir ypperlige resultater hver eneste gang slik at maten er sprø på utsiden og myk inni.
Mer
Lukk
TouchFree-belegg
Skinnende overflate fri for fingermerker
Alle overflater av rustfritt er belagt med en spesiell en TouchFreefilm som hindrer fingermerker. Overflaten er derfor alltid blank slik at rengjøringen blir enklere.
FastPreheat
Sjarmerende raskt, sparer tid og energi
Med hurtigoppvarmingsfunksjonen varmes ovnen opp til 200˚C i løpet av 6 minutter, og dermed sparer du 30 % av tiden. Denne funksjonen er praktisk når du tilbereder mat som krever forvarming av ovnen. En lampe og et lydsignal varsler når den innstilte temperaturen er nådd.
SlowBake
Den langsomme veien til fullkommenhet
SlowBake tilbereder maten ved lav temperatur i inntil 6 timer. Takket være den lange tilberedningstiden, bevarer kjøtt og fisk saftighet, aroma og næringsstoffer.
Innbygde kombi-og mikrobølgeovner rommer alle fordelene med mikrobølger, varmluft og grill. Mikrobølgeeffekten med fem innstillinger setter fart i tilberedningen mens varmluften sørger for gjennomsteking av maten. Kombinert tilberedning med grill og varmluft samtidig gir glimrende resultater ved steking av store stykker hvitt kjøtt, mens kombinasjonen grill og mikrobølger steker små kjøttstykker raskere og er velegnet til steking av f.eks. pizza. Den innbygde mikrobølgeovnen kan også brukes som tradisjonell ovn.
Mer
Lukk
Vekselretterteknologi
Varsom behandling for mer smakfull mat
Vekselretterteknologien fordeler energien jevnt i stedet for pulserende. Dette gjør at maten beholder sin opprinnelige struktur, inkludert vitaminer, mineraler og fibrer. Fordelene med jevn energifordeling kommer særlig til sin rett ved oppvarming eller tining og ved oppkok av væsker. Den totale tilberedningstiden med mikrobølger er kortere, noe som også reduserer energiforbruket.
Mer
Lukk
Omrørerteknologi
Plass til brett av alle størrelser
Med omrørerteknologien går det an å bruke stekebrett i standardstørrelse i en mikrobølgeovn. Ovnens fulle bredde utnyttes, glem tradisjonelle glasstallerkener og ujevn oppvarming. Det avanserte mikrobølgefordelingssystemet varmer opp maten jevnt over hele ovnsrommet. Omrørerteknologi er tilgjengelig både i kombiovner og standard mikrobølgeovner.
Mer
Lukk