Service & Support - Gorenje

Service & Support

Gorenje tilbyr Quality Service på alle Gorenje-produkter. Se detaljer i kvalitetsservice-brosjyren som følger med produktet. Gorenje har stått for kvalitetsprodukter i over 60 år. Kvalitet er rettesnoren vår. Det forsikrer vi.

 

Kontakt +47 67 06 47 60

Åpningstider: Mandag-torsdag 9.00-16.00 • fredag 9.00-15.00

E-post: Service.Norway@gorenje.com

Address: Sydvestvej 15, 3, DK-2600 Glostrup

Service commitment by Gorenje

Hos Gorenje har topp kundeservice førsteprioritet. Vi gjør alt vi kan for å gi  kundene våre en god opplevelse, når de kontakter oss. Vi vet at et godt omdømme er noe man må gjøre seg fortjent til hver eneste dag. Derfor arbeider vi målrettet for å holde et ekstremt høyt servicenivå.

Vi driver kontinuerlig opplæring - både av våre egne medarbeidere og ansatte hos våre mange samarbeidspartnere. Målet er å levere topp profesjonell kundeservice hver gang!

  • Vi har et nordisk service-senter med egen avdeling for hvert av de nordiske landene.
  • Vi tilbyr teknisk rådgivning og støtte fra erfarne, velutdannede medarbeidere.
  • Vi tar ethvert problem du måtte ha alvorlig, og gir deg gjerne oppdateringer.
  • Vi besvarer telefonsamtaler og mails så hurtig og effektivt som mulig.
  • Hvis du trenger service, blir du kontaktet av en av våre reparatører.
  • Hvis/når det er behov for det, kommer en av våre reparatører gjerne hjem til deg.
  • Vi vil gjøre alt vi kan for å løse problemet ved første forsøk.
  • Vi bruker bare originale reservedeler.

Retur av kasserte produkter

Gorenje ivaretar sitt ansvar for miljøvennlig retur i Norge gjennom medlemskap i returselskapet Elretur AS. Elretur er et landsdekkende, bransjeeid, nonprofit returselskap for innsamling, gjenvinning og miljøriktig håndtering av elektrisk og elektronisk avfall. 

Elretur henter EE-avfall fra ca 2500 hentesteder i hele Norge, primært fra forhandlere av elektriske og elektroniske produkter og fra kommunale og interkommunale avfallsmottak. Alle privatpersoner kan levere EE-avfall gratis til kommunale avfallsmottak eller til forhandlere/butikker som selger samme type produkter. 

Næringsdrivende kan også levere til de samme stedene, men de vil kunne belastes for et vederlag ved innlevering. Alternativt vil forhandler kunne kreve nykjøp av tilsvarende mengde EE-produkter.
Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.