Designpriser - Gorenje

Designpriser

Red Dot Award for bedste design fra Gorenje

Gorenjes designerteam lyttet til brukernes tilbakemeldinger da de designet de siste vaskemaskinene og tørketromlene som imponerte juryen bak Red Dot-prisen.
WaveActive-vaskemaskinenes og -tørketromlenes vinnerkombinasjon av intern og ekstern produktdesign og en førsteklasses intuitiv brukeropplevelse lever opp til Gorenje-merkets løfte om et enklere liv - “Life Simplified”.

Dette reflekteres i en serie vaskefunksjoner, slik som de automatiske vaskeprogrammene med ioner (AutoWash), funksjonen som foreslår den optimale mengden vaskemiddel (DoseAid) og den imponerende effektive og friske tørkeeffekten med ioner som penetrerer stoffene for å eliminere allergener (IonTech). Dampen som tilføres på slutten av tørkeprosessen gjør klærne enda friskere og mindre krøllete på en naturlig måte (SteamTech). Én enkel berøring av det intuitive brukergrensesnittet på vaskemaskinen eller tørketrommelen er nok for å velge det optimale programmet.

Hovedfunksjonen i Gorenjes nye apparater er derimot trommelens innovative og unike bølgedesign, som gir skånsom og effektiv vask og tørk av selv de mest delikate klærne. Det teknologiske hjertet i Gorenje WaveActive-apparatene er den energieffektive og regulerbare motoren i vaskemaskinene og varmepumpen i tørketromlene, som – i kombinasjon med det forbedrede og mer stabile chassiset – gjør apparatene stillere og stødigere i bruk.

NYSKAPENDE DESIGN

Alle apparater fra Gorenje har en design med perfekt balanse mellom funksjonalitet og følelse. Den er ærlig, intuitiv og grundig ned til den minste lille detalj. Den unike designen til apparatene våre gjør dem ikke bare attraktive, men først og fremst praktiske og enkle å bruke – de tilbyr en perfekt opplevelse av enkelhet.

ICOGRADA Excellence Award 1996

Gorenje Simple & Logical

Simple & Logical var et gjennombrudd, som den første elektroniske og virkelig brukervennlige vaskemaskinen. Fire intuitive ikoner for de mest relevante programmene i to smussnivåer gjør det enkelt å velge det riktige programmet, selv for mindre rutinerte brukere.

+X AWARD 1996

Gorenje Retro Collection

Den opprinnelige designløsningen ble utviklet og lansert tidlig i 1999. Gorenje Retro hadde en innovativ tilnærming der man brukte gamle minner som et særpreget og emosjonelt element, noe som har inspirert mange andre i bransjen. En oppgradert designløsning, utfylt av en bredt utvalg av fargealternativer og avansert, topp moderne kjøleteknologi, gjør at den fortsatt er svært populær på markedet.

ICSID BIO 18 Excellence Award 2002

Gorenje Touch the Future

Touch the Future-serien hadde de første apparatene med berøringsdisplayer med interaktive kontroller. Nyskapende var det også at man integrerte en vaskemaskin og tørketrommel i ett og samme produkt.

Vinder af RED DOT 2005

Gorenje Premium Touch

I 2005 ble Gorenje det første slovenske selskapet som mottok en Red Dot Award; faktisk var to av dem for to vaskeprodukter som i dag kan beskrives som forfedrene til smartapparater. Hele prosessen med brukerinteraksjon fant sted via en berøringsskjerm, med veiledning fra egne «vaskeveivisere». I tillegg hadde apparatene en svært særegen dynamisk estetikk.

L’OBSERVEUR DU 2009

Gorenje Smart Table

Et innovativt designet kjøleskap integrert i et smartbord ble belønnet som en forretnings- og menneske-inspirert designinnovasjon i Paris i 2008.

 

+X AWARD 2010

Gorenje Simplicity Collection

Simplicity Collection er den første serien av husholdningsapparater som tilbyr forenklet interaksjon med et redusert og grundig uttenkt utvalg av programmer og funksjoner. Betjenes ved hjelp av én enkelt vridebryter med programmer som er enkle å velge og med en overflate i glass og ekte materialer som uttrykker en diskré, men likevel unik og emosjonell estetikk.

RED DOT Honourable Mention 2011

Gorenje HomeChef

Med vårt intuitive og brukervennlige fargedisplay har vi inspirert mange etterfølgende løsninger i bransjen. Avansert teknologi ble til en brukervennlig og attraktiv løsning som gjorde det mulig å velge programmer via uttrykksfulle bilder. Med forskjellige kontrollmodeller, som SimpleBake og den patenterte StepBake-teknologien, tilpasser ovnen seg til brukerens kunnskapsnivå.

 

Vinder af X+XAWARD og RED DOT 2012

Gorenje IQCook

Gorenje IQCook er en patentert løsning som gjør det mulig med automatisk kontroll over tilberedningen. Avansert teknologi er integrert i tilberedningssoner. En mobil sensor kan festes til alle slags typer lokk.

Vinder af RED DOT 2012

SensoCare 10

Vaskemaskinen Gorenje SensoCare 10 kjennetegnes ved et gjennomtenkt og intuitivt brukergrensesnitt med enkelt programvalg og forbedret ergonomi med en patentert døråpningsdesign.

Vinder af RED DOT 2013

Gorenje SensoCare 12

Vaskemaskinens estetikk er ren, og den fremhever de viktige delene, slik som brukergrenseflaten og dørhåndtaket. Man velger program raskt, i kun to trinn, eller man kan selv stille inn et mer detaljert program.

Vinder af RED DOT 2014

Gorenje TFT 60

En ren front passer sømløst inn i ulike kjøkkenmiljøer. Store glassflater, inox-elementer der fingeravtrykk ikke fester seg og en selvrensende, pyrolytisk funksjon gjør det enklere å gjøre rent. Det gjennomtenkte grafiske brukergrensesnittet gjør denne innebygde ovnen intuitiv å bruke.

Vinder af RED DOT 2015

Gorenje ventilatorer

Intelligent, sensorstyrt vertikal kjøkkenvifte med automatisk modus som justerer strømmen under tilberedning. En særpreget, men likevel tidløs estetikk gjør at den passer godt inn i mange forskjellige miljøer, som del av Gorenje+-familien av apparater. Et innovativt system med perimetrisk innsuging reduserer strømforbruket og støyen, og gjør at luften suges ut mer effektivt.

Vinder af RED DOT 2016

Gorenje TFT-miniovn

Flerfunksjonell mikrobølgeovn med damp i et matchende visuelt språk som kan installeres både vertikalt og horisontalt. Den integrerte varmeskuffen tilbyr nye alternativer for tilberedning. Førsteklasses materialer som glassflater og inox-elementer der fingeravtrykk ikke fester seg, særpreger fronten i en tidløs estetikk. Intuitivt TFT-display i farger gjør det mulig å velge oppskrifter raskt via bilder.

Vinder af RED DOT 2017

Gorenje - Multifunksjon ovn

Interaksjonen er enkel for alle brukere. Med drift via presisjonsutformede, flerfunksjonelle vridebrytere og fargebilder kreves det bare noen få, enkle trinn å stille inn ønsket program/oppskrift, og dette omfatter også dampeprogrammer. Et lettfattelig brukergrensesnitt gjør at intuitiv interaksjon går hånd i hånd en frontdesign av høy kvalitet.

Vinder af RED DOT 2017

Gorenje Gasstopp Generation

En stor og komfortabel komfyrtopp med en flat, emaljert overflate som er enkel å rengjøre. Støttene for støpejernsgryter er utformet asymmetrisk og danner én stor kokeoverflate som dekker hele komfyrtoppen. Det gjør det enkelt å flytte på kasseroller. Foran finner man en kraftig wok-plate som gjør det enklere å bruke tunge panner.

Vinder af RED DOT 2019

Simplicity induksjonstopp

Induksjonstop er en del av den tredje generasjonen av en populær serie av kokeapparater som kalles Simplicity, som legemliggjør vårt merkes historie – Life Simplified. Denne serien omfatter produkter som oppfyller de viktigste behovene til brukerne våre samtidig som den fritar dem for byrden med for mange og kompliserte funksjoner og innstillinger. Vi bruker nøye gjennomtenkte løsninger på induksjonstoppen, som involverer bruken av sensorer, for å forenkle de vanligste utfordringene som brukerne støter på når de tilbereder gode og velsmakende måltider.
Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.