EURO 2020 - Gorenje
Ta en velfortjent pause – med fotballen under armen!
1

Gorenje arrangerer EM-fotballfest – og du er invitert. Vi trenger nemlig alle en pause fra hverdagen. En pause full av kos, moro og fellesskap. Derfor vil vi gjerne gi deg og dine inspirasjon, leker og oppskrifter til den perfekte fotballfesten hjemme. God kamp – og god pause!

Gorenje er stolt sponsor av EURO2020

Vi er stolte over å være offisiell sponsor til en av Europas største sportsbegivenheter – UEFA EURO 2020. Vi støtter både din lidenskap for fotball og deg og din familie i deres daglige gjøremål. Alltid med mål om å gjøre livet hjemme enklere.

Hent inspirasjon til fotballfesten

Varm opp til kampen ved å utfordre venner eller familie til morsomme fotballaktiviteter. Finn oppskriften på den perfekte fotballmenyen, straffesparksnacks eller pausedrink.

Savner du inspirasjon til morsomme fotballaktiviteter hjemme med familien eller sammen med dine venner?

Gorenje Fotballbingo

Har du lyst til å gjøre fotballfesten enda morsommere og mer spennende? Og finne ut hvem av dere som er ekte fotballtilhengere (hvis vi skal tro på klisjeer)?

Hvorfor ikke prøve ut vår artige Fotballbingo, som dere kan spille enten gjennom hele kampsesongen eller i én enkelt kamp? Det er en hyggelig måte å få hele familien eller vennegjengen involvert på i en delt aktivitet. Dere trenger ikke å være samlet på samme sted – dette spillet fungerer også digitalt!

Slik spiller dere:

1.  Klikk her for å laste ned vår digitale klokke i hjemmepakken, der dere kan finne seks bingoskjemaer under mappen xx.

2. Skriv ut skjemaene og del dem med dem du ønsker å utfordre til en morsom fotballaktivitet.

3. Akkurat som i vanlig bingo er vinneren den spilleren som først får fylt inn 5 ruter på rad – vannrett, loddrett eller diagonalt.

Her presenterer vi 4 fotballutfordringer for deg og barna:


  1. Kombinere fotball og tennis? Hvorfor ikke! Hvis du har et tennisnett, kan du bruke det, eller du kan sette opp en snor mellom to stoler og spille fotballtennis over den. Den som ikke får ballen over nettet eller snoren, har tapt.

  2. Lag en driblebane! Legg ut sokker, kluter eller kjegler hvis du har det, og lag en driblebane i hagen, på gårdsplassen eller på en parkeringsplass. Drible rundt hindringene på tid og styrk dribleferdighetene dine.

  3. Gi deg selv en fotballutfordring og øv deg på å spille fotballen med innsiden og utsiden av foten, og skyt ballen både forlengs og baklengs.

  4. Sjongler fotballen – hvor lenge klarer du å holde ballen i spill?

Vinneren skal selvfølgelig få en pokal!


Vi har laget en mal som du enkelt kan printe ut og pynte til vinneren. Print og klipp ut pokalen, fargelegg eller dekorer den som du ønsker med glitter og pynt. 

Vi hyller fotball, familie og fellesskap med mange konkurranser og giveaways på Facebook og Instagram. Så hva venter du på? Kast deg med, og bli familiens fotballhelt!

Finn inspirasjon og morsomme tips på #simplyfans

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.