Gorenje smeller til med et hat trick i Håndball-EM for menn - Gorenje

Gorenje smeller til med et hat trick i Håndball-EM for menn

Gorenje har lenge vært sponsor for Håndball-EM for menn, og har nå signert avtalen for det tredje mesterskapet på rad, nemlig for 2022-mesterskapet som avholdes i Ungarn og Slovakia.

Håndball-EM 2022 for menn finner sted mellom den 13. og 30. januar, og vil nok en gang støttes av Gorenje etter at den ledende europeiske hvitevareprodusenten bekreftet sin sponsoravtale for arrangementet, som er det tredje mesterskapet på rad som Gorenje sponser.

Etter tidligere å ha sponset Det europeiske håndballforbundets (EHF) mesterskap i 2018 og 2020, befester avtalen – inngått med EHFs medie- og markedsføringspartner Infront Sports & Media – videre Gorenjes engasjement og støtte til håndball på toppnivået.

Gorenje, som er en del av Hisense Group, er ikke ukjent med håndball, for selskapet har også sponset EHFs mesterliga siden 2017.

Partnerskapet med Håndball-EM 2022 for menn utgjør nok en mulighet for å tilføre mesterskapet noe ekstra. Gorenjes bemerkelsesverdige og svært populære og kreative kampanje #simplyfans vil inkludere et stort utvalg av attraktive premier, alt fra EHF-fanutstyr til en uforglemmelig opplevelse der man kan heie frem sitt favorittlag fra tribunen. 

Sammen med EHF vil Gorenje bruke denne muligheten til å gjøre livet enklere for håndballfans, for å gi mer tid til moro, inkludert å se på de beste kampene i europeisk håndball.

Martin Hausleitner, EHFs generalsekretær, sier: «Gorenje har vist at de har en sterk, lojal og suksessrik tradisjon for å støtte håndball på toppnivået, spesielt på landslags- og klubbnivået, og derfor er vi svært glade for å ha dem med på laget som Offisiell partner for et tredje Håndball-EM på rad. Det å ha en partner som omfavner håndballen like mye som Gorenje gjør underverker for promoteringen av idretten vår, og vi ser frem til enda et fantastisk arrangement med dem ved vår side.»

Alenka Potočnik Anžič, markedsføringssjef i Hisense Europe Group, tillegger: «Vi er svært begeistret over å ha hatt muligheten til å være en av de viktigste partnerne til Håndball-EM for menn, og å få være med å skrive en vellykket historie for europeisk håndball på det høyeste nivået for et tredje mesterskap på rad. Det å spille på toppnivået i håndball eller en hvilken som helst annen idrett, krever et sterkt lag, en strategi med et klart fokus, og et ønske om suksess; egenskaper som vi lett finner igjen i Hisense Europe Group. Gorenjes fremste oppgave er å gjøre livet enklere ved hjelp av hvitevarene våre, og med vårt partnerskap med EHF tror vi at vi kan gjøre livet mye enklere for alle håndballfans – Simplyfans. Jeg er overbevist om at hvitevarene våre vil gjøre det lettere for fans å bruke mer tid på de tingene de liker å gjøre, inkludert å se kamper på toppnivået, som dem vi kommer til å få se i Ungarn og Slovakia.» 

Om Håndball-EM 2022 for menn

Håndball-EM 2022 for menn vil være mer enn bare en serie av kamper – det vil være en håndballfestival. Medarrangørene Ungarn og Slovakia vil ønske den europeiske håndballeliten velkommen i to uker med spektakulær idrett mellom den 13.–30. januar 2022. Mesterskapets motto – Watch Games. See More – uttrykker det som kommer til å bli en feiring av håndballen, som vil oppleves i fem byer med en grenseløs lidenskap for håndball. For å dykke dypere ned i hva du kan oppleve under mesterskapet kan du besøke eurohandball.com.

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.