Gorenje og lagene varmer opp til finalehelgen - Gorenje

Gorenje og lagene varmer opp til finalehelgen

Den spennende hovedrunden i EHF EURO 2022 for menn er nettopp avsluttet, og de gjenværende lagene gjør seg klare til å kjempe i semifinalen som starter 28. januar. 

Spillerne er ivrige etter å vise sitt beste i jakten på den prestisjetunge tittelen. Jublende fans over hele Europa kjenner spenningen når de to mest nervepirrende kampdagene er i ferd med å starte. Det er bare Danmark, Frankrike, Spania og Sverige igjen i konkurransen, og Gorenje gir alt for å støtte dem. Med våre hvitevarer forenkler vi livet ditt og gir plass til jubel og god stemming. 

 

Fans av sporten. Fans av et enklere liv. 

De dedikerte og hardtarbeidende idrettsutøverne inspirerte etableringen av Simplyfans-plattformen for å tilby det beste til lagene i arenaen, så vel som til lidenskapelige håndballfans. Ansiktet bak årets unike kampanje er en av verdens beste spillere Nikola Karabatić, som for tiden sikter mot sitt fjerde EHF EURO-trofé. Årets toppscorer er Island-spilleren Omar Ingi Magnusson med 49 mål så langt og spilleren som har det raskeste skuddet er østerrikeren Bilyk Mykola med en imponerende skuddhastighet på 140 km/t. Hvis det bare var mulig å gjøre alt husarbeid like raskt. Gorenjes mester i husholdningsapparater er her for å hjelpe oss å få fart på prosessen og nyte kampene. 

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.