Kjøp en Gorenje-dampovn og få en vakuumpakker med på kjøpet - Gorenje
Om kampanjen
Register ditt kjøp

Kjøp en Gorenje-dampovn og få en vakuumpakker med på kjøpet*

En Gorenje-dampovn gir god hjelp til å lage sunn mat. Den er enkel å bruke, og ovnens funksjoner gjør det mulig å velge og kombinere tilberedningsprosedyrer som virkelig gjør de daglige måltidene både næringsrike og avbalanserte. Maten vil bevare smak, aroma, farge og næringsinnhold.

Kjøp en Gorenje-dampovn med sous vide funksjon hos WhiteAway i perioden 20.04.2018 - 04.05.2018 og få en vakuumpakker med på kjøpet. *Gjelder kun for utvalgte produkter kjøpt hos WhiteAway.

Passer alle kjøkkener! Vakuumforsegleren fra Gorenje er det perfekte kjøkkentilbehøret med en stilig og brukervennlig design. Konserverer flere typer mat – fra å pakke forkokte måltider til å oppbevare fisk og kjøtt luktfritt, i tillegg til ikke-matvarer!

Sånn fungerer tilbudet

  • Gjelder kun for utvalgte dampovner fra Gorenje.
  • Kjøpet skal være foretatt innenfor kampanjeperioden 20.04.2018 - 04.05.2018.
  • Gjelder kun for produkter kjøpt hos WhiteAway.
  • Registreringen kan kun foretas 1 gang pr. kjøpt produkt.
  • Registreringen skal være foretatt senest 7 dager etter kjøpet.
  • Produktet skal være kjøpt og betalt i Norge.
  • Gjelder kun privatkjøp, og i forbindelse med privat bruk. Gjelder ikke erhvervskunder.
  • Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.

Tilberedning med damp

Tilberedningstiden i dampovn er i utgangspunktet den samme som ved tradisjonell koking i en gryte og er avhengig av størrelse og tilberedningstemperatur. Prøv deg frem, bruk sunn fornuft og begynn alltid med å velge den korteste tilberedningstiden. Du kan alltid forlenge etter behov etterpå.

Inspirasjon for matlaging med sous vide

Sous vide er fransk for «under vakuum», og betyr at du legger råvarene dine i en lufttett pose som du deretter tilbereder med damp. Mange tror at sous vide kun er for profesjonelle kokker og matentusiaster som lager gourmetmat, men faktisk er sous vide også svært relevant hjemme i hverdagen.

For å kunne gi deg den best mulige service har vi bruk for noen få personlige opplysninger. Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi gaven til deg.

Utfordringer med registreringen?

Om registreringen feiler eller du har andre spørsmål relatert til registreringen, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

E-post: salg.no@gorenjegroup.com
Telefon: 67 06 47 60, tryk 1