Håndball - Gorenje
VI KAN ALLE BLI MESTERE.Gi ditt beste for laget og hjemme.
1

Gorenje forlenger sponsoravtalen med EHF for Mesterligaen i håndball for menn

Gorenje ønsker også i fremtiden å gi sin aktive støtte til europeisk håndball på toppnivå, og har derfor signert en to års forlengelse av sponsoravtalen med EHF for Mesterligaen i håndball for menn. I henhold til den nye avtalen – som ble inngått gjennom EHF Marketing GmbH og selskapets eksklusive medie- og markedsføringspartnere Infront og DAZN – vil Gorenje fortsette å være en offisiell partner for Mesterligaen i håndball for menn til og med sesongen 2021/22. 

Når lidenskapelige fans står bak håndballspillerne, stiger energinivået, og det kan oppstå gnister på banen og på tilskuerplassene. Så la oss sørge for å bevare den gode sportsånden og huske hva vi heier på. La oss ikke komplisere det med negative spenninger eller fornærmelser.

#Simplyfans er en stor fangruppe som samler og forener fans av alle nasjonaliteter. Vi står sammen om en ekte og ærlig lidenskap for sport. La oss støtte opp om sporten sammen! Hashtag minnene dine med #simplyfans på Instagram og Facebook slik at vi kan bli inspirert av hverandre. Hvert eneste #simplyfans-øyeblikk er unikt og individuelt, og kan danne ringer i vannet. Vis oss hva du finner på til ditt øyeblikk og inspirer andre.


_products/features/icon -

Vær rettferdig i ropene dine og støtt fair play!
_products/features/icon -

Vær respektfull overfor alle fans, uavhengig av nasjonalitet.
_products/features/icon -

Når spillet starter, er det bare å lene seg tilbake og nyte selve sporten.

Bli med i mesterlaget

Vi i Gorenje er stolte over å ha vært sponsor for europeisk håndball i mange år, og i år gir vi vårt beste for Håndball-EM 2022 for menn. Bli med oss og Simplyfans når vi heier frem lagene, samtidig som vi støtter deg i hverdagslivet. La Gorenjes flotte store og små hvitevarer gjøre livet ditt enklere. Slik at du kan bruke fritiden på å gjøre det du vil gjøre, sammen med dem du er glad i. 

Velg dine mestere til hjemmet

Gjett emojien

Nikola Karabatić har sendt oss noen ansiktsuttrykk. Vi trenger din hjelp til å gjette hvilken emoji han prøver å vise oss.

Hvis du klarer alle fem, kan du vinne noen flotte Simplyfans-premier!

Se premiene nedenfor.

Lykke til, vi kan alle bli mestere. 💪

Du kan du vinne noen flotte Simplyfans-premier

  • 10 bakesteiner 
  • 1 egenvalgt produkt*
*Vinneren kan sende inn en forespørsel om et produkt, hvis det ikke er tilgjengelig vil vinneren bli tilbudt en annen modell eller et lignende produkt

Lag snacks til håndballkampen

Hvis dere ser kampen hjemmefra foran TV-en, må dere selvfølgelig ha snacks. Vi har samlet et par sunne typer snacks som er enkle og kjappe å lage.

Gorenje smeller til med et hat trick i Håndball-EM for menn

Gorenje har lenge vært sponsor for Håndball-EM for menn, og har nå signert avtalen for det tredje mesterskapet på rad, nemlig for 2022-mesterskapet som avholdes i Ungarn og Slovakia.

Vår ambassadør og en av verdens beste håndballspillere

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić har skjøvet sine profesjonelle sportsgrenser gjennom hele karrieren sin. Håndballspilleren med kroatisk far og serbisk mor bor og spiller i Frankrike. Med Frankrikes landslag har han vunnet alle de store internasjonale titlene: OL, VM og EM. Klubbkarrieren hans er ikke mindre imponerende, med tre Championship League-titler hittil. Tre ganger ble han kåret til årets IHF World Player.

Som en #simplyfans-ambassadør hjelper han oss med å dele gleden ved sport på tvers av grenser.

Vi er stolte sponsorer av

Opplev mesterskapet som en Simplyfan

For Simplyfans betyr sport alt, og derfor støtter Gorenje deres lidenskap og glød. Hvis du elsker håndball, mestere som Nikola Karabatić og å heie med hele ditt hjerte, da kan du bli med Simplyfans på simplyfyfans.eu

Opplev interessant innhold, flotte sportsambassadører og prisbelønt quiz med Nikola Karabatić. Kanskje blir du den verdige vinner av flotte Simplyfans-priser! 

#simplyfans galleri

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.