Håndball - Gorenje
Håndballfans forent gjennom Gorenje #simplyfansLa oss heie sammen
1

Når lidenskapelige fans står bak håndballspillerne, stiger energinivået, og det kan oppstå gnister på banen og på tilskuerplassene. Så la oss sørge for å bevare den gode sportsånden og huske hva vi heier på. La oss ikke komplisere det med negative spenninger eller fornærmelser.

#Simplyfans er en stor fangruppe som samler og forener fans av alle nasjonaliteter. Vi står sammen om en ekte og ærlig lidenskap for sport. La oss støtte opp om sporten sammen! Hashtag minnene dine med #simplyfans på Instagram og Facebook slik at vi kan bli inspirert av hverandre. Hvert eneste #simplyfans-øyeblikk er unikt og individuelt, og kan danne ringer i vannet. Vis oss hva du finner på til ditt øyeblikk og inspirer andre.

Lag snacks til håndballkampen

Hvis dere ser kampen hjemmefra foran TV-en, må dere selvfølgelig ha snacks. Vi har samlet et par sunne typer snacks som er enkle og kjappe å lage.

Vår ambassadør og en av verdens beste håndballspillere

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić har skjøvet sine profesjonelle sportsgrenser gjennom hele karrieren sin. Håndballspilleren med kroatisk far og serbisk mor bor og spiller i Frankrike. Med Frankrikes landslag har han vunnet alle de store internasjonale titlene: OL, VM og EM. Klubbkarrieren hans er ikke mindre imponerende, med tre Championship League-titler hittil. Tre ganger ble han kåret til årets IHF World Player.

Som en #simplyfans-ambassadør hjelper han oss med å dele gleden ved sport på tvers av grenser.

Vi er stolte sponsorer av

#simplyfans galleri

Meld deg på til nyhetsbrevet vårt