Håndball - Gorenje
VI KAN ALLE BLI MESTERE.Gi ditt beste for laget og hjemme.
1

Gorenje forlenger sponsoravtalen med EHF for Mesterligaen i håndball for menn

Gorenje ønsker også i fremtiden å gi sin aktive støtte til europeisk håndball på toppnivå, og har derfor signert en to års forlengelse av sponsoravtalen med EHF for Mesterligaen i håndball for menn. I henhold til den nye avtalen – som ble inngått gjennom EHF Marketing GmbH og selskapets eksklusive medie- og markedsføringspartnere Infront og DAZN – vil Gorenje fortsette å være en offisiell partner for Mesterligaen i håndball for menn til og med sesongen 2021/22. 

Når lidenskapelige fans står bak håndballspillerne, stiger energinivået, og det kan oppstå gnister på banen og på tilskuerplassene. Så la oss sørge for å bevare den gode sportsånden og huske hva vi heier på. La oss ikke komplisere det med negative spenninger eller fornærmelser.

#Simplyfans er en stor fangruppe som samler og forener fans av alle nasjonaliteter. Vi står sammen om en ekte og ærlig lidenskap for sport. La oss støtte opp om sporten sammen! Hashtag minnene dine med #simplyfans på Instagram og Facebook slik at vi kan bli inspirert av hverandre. Hvert eneste #simplyfans-øyeblikk er unikt og individuelt, og kan danne ringer i vannet. Vis oss hva du finner på til ditt øyeblikk og inspirer andre.


_products/features/icon -

Vær rettferdig i ropene dine og støtt fair play!
_products/features/icon -

Vær respektfull overfor alle fans, uavhengig av nasjonalitet.
_products/features/icon -

Når spillet starter, er det bare å lene seg tilbake og nyte selve sporten.

Bli med i mesterlaget

Vi i Gorenje er stolte over å ha vært sponsor for europeisk håndball i mange år, og i år gir vi vårt beste for Håndball-EM 2022 for menn. Bli med oss og Simplyfans når vi heier frem lagene, samtidig som vi støtter deg i hverdagslivet. La Gorenjes flotte store og små hvitevarer gjøre livet ditt enklere. Slik at du kan bruke fritiden på å gjøre det du vil gjøre, sammen med dem du er glad i. 

Velg dine mestere til hjemmet

Spektakulær avslutning av EHF EURO 2022-mesterskapet med Simplyfans

30. januar endte EHF EURO 2022-mesterskapet for menn med en spektakulær finalekamp der Sverige vant finalen 27:26 mot Spania på straffe. Sverige vant løpet om den prestisjetunge tittelen og kom til sportens historie. Håndballfeberen som innhentet Europa de siste to ukene har absolutt holdt de jublende fansen på setekanten.

Gorenje og lagene varmer opp til finalehelgen

Den spennende hovedrunden i EHF EURO 2022 for menn er nettopp avsluttet, og de gjenværende lagene gjør seg klare til å kjempe i semifinalen som starter 28. januar. Spillerne er ivrige etter å vise sitt beste i jakten på den prestisjetunge tittelen. 

Lag snacks til håndballkampen

Hvis dere ser kampen hjemmefra foran TV-en, må dere selvfølgelig ha snacks. Vi har samlet et par sunne typer snacks som er enkle og kjappe å lage.

Gorenje smeller til med et hat trick i Håndball-EM for menn

Gorenje har lenge vært sponsor for Håndball-EM for menn, og har nå signert avtalen for det tredje mesterskapet på rad, nemlig for 2022-mesterskapet som avholdes i Ungarn og Slovakia.

Vår ambassadør og en av verdens beste håndballspillere

Vi er stolte sponsorer av

#simplyfans galleri

Gorenje Matlagingskurs
Gorenje Matlagingskurs
Sammen med de erfarne kokkene hos matkurs.no arrangerer vi eksklusive matlagingskurs hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med våre produkter, samtidig som du lærer deg spennende nye oppskrifter.